De wijkraad bestaat louter uit vrijwilligers te weten:

Voorzitter: Dick Hoed (voorzitter@wijkraadbeinum.nl)
Secretaris: Elly Hauwert (secretaris@wijkraadbeinum.nl
– Penningmeester: Ron Rosmulder (penningmeester@wijkraadbeinum.nl)

Bestuursleden: (info@wijkraadbeinum.nl)
– Maria Haanappel: Algemeen bestuurslid / groen in de wijk (mariaHaanappel@wijkraadbeinum.nl)
– Ron Rosmulder: Verkeer en verkeersveiligheid (ronrosmulder@wijkraadbeinum.nl)
– Ron Rutten: Groen in de wijk (groen@wijkraadbeinum.nl)
– Fred de Jong: Vernieuwing centrum Beinum / project wijkraad 2.0 (freddejong@wijkraadbeinum.nl)
– Ilse Schrijver: Algemeen bestuurslid  (ilseschrijver@wijkraadbeinum.nl
– Martijn Bruil: Algemeen bestuurslid / project Wijkraad 2.0 (martijnbruil@wijkraadbeinum.nl)
– Felix Hermanns: Algemeen bestuurslid (felixhermanns@wijkraadbeinum.nl)
– vacature: website en social media

Hieronder stellen we ons aan u voor:

Dick Hoed, voorzitter
Hallo Beinummers,
Sinds 1 oktober 2020 ben ik voorzitter van de wijkraad Beinum. Reden dat ik lid ben geworden van de wijkraad is dat ik me wil inzetten voor een goede en leefbare wijk. Een van mijn belangrijkste doelen is dat we een zichtbare koppeling kunnen zijn tussen wijk en gemeente. We participeren in alle grote projecten, maar mogen ook de individuele bewoner niet uit het oog verliezen. Wat nog beter kan is de communicatie met de wijk, maar daar gaan we de komende tijd hard aan werken.

Elly Hauwert, Secretaris
Beste Beinummers,
Mijn naam is Elly Hauwert en woon inmiddels 25 jaar met veel plezier op de Beinum. Ik heb besloten om de Wijkraad te gaan versterken omdat ik van mening ben dat als de wijk zich sterk maakt voor bepaalde projecten dit zeker een kans van slagen heeft. Ik wil graag meedenken over het “nieuwe” centrum van de Beinum en alle toekomstige projecten. Ik heb de functie van secretaris op me genomen. Als u mij in de toekomst wil bereiken dan kan dit via secretaris@wijkraadbeinum.nl.

Ron Rosmulder, Penningmeester

Hallo,

Fred de Jong, project “Hart van Beinum”
Mijn naam is Fred de Jong 66 jaar oud en sedert juli 2022 met pensioen
Ik woon sinds 30 jaar in Doesburg waarvan de laatste 18 jaar op de Koldeweij. Een motivatie voor mij om aan de wijkraad deel te nemen is het verbeteren van de communicatie van de gemeente naar de burgers en ook omgekeerd. Binnen de wijkraad houd ik mij vooral bezig met het centrumplan

Ron Rutten, project “Naar buiten in Beinum” en groen algemeen

Ilse Schrijver, Algemeen lid + schrijven analyseren enquetes

Maria Haanappel- Algemeen lid + “Groen in Beinum”

Martijn Bruil. Algemeen lid + project “wijkraad 2.0”

Ik ben Martijn Bruil, 27 jaar oud en sinds januari 2022 woonachtig in het gezellige Beinum. Ik draag graag mijn steentje bij aan verbeteren van de leefbaarheid van de wijk. Daarom ben ik sinds kort aangesloten bij de wijkraad.
In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met klimmen en alpinisme. Door de afwezigheid van bergen in de buurt fiets en wandel ik graag in de omgeving.

Felix Hermanns, algemeen lid + inventariseren speeltuinen Beinum