Op 7 juli hebben we onder het genot van een drankje afscheid genomen van Gerdy Oosten-Bloemendal. Gerdy is verhuisd naar de IJsselkade, waardoor ze formeel volgens de statuten van onze stichting geen lid meer kan zijn van de wijkraad Beinum. Daarnaast vond Gerdy het ook tijd worden voor andere leuke dingen. Gerdy heeft sinds 2010 enthousiast diverse taken binnen de wijkraad op zich genomen; van contactpersoon naar de gemeente tot het organiseren van buurtdagen. We zullen de altijd opgewekte Gerdy zeker missen!
Gerdy; Nogmaals heel veel dank voor alles wat je voor ons, maar vooral voor Beinum hebt gedaan.

Hieronder een schrijven van Gerdy:

Beste Beinummers,

Na 12 jaar lid te zijn geweest van de Wijkraad Beinum, heb ik op 7 juli jl. op passende wijze afscheid genomen van de Wijkraad. De reden hiervan is dat we zijn verhuisd naar de binnenstad van Doesburg. Met veel genoegen kijk ik terug op een goede en mooie leerzame periode met name de Wijkbijeenkomsten, de Burendag, de Fietslicht actie en de prachtige Boomgaard. Het contact met de Wijkraad en de gemeente Doesburg zal ik zeker gaan missen.
Blij dat mijn plaatsje wordt opgevuld door gemotiveerde mensen. Het fijne is dat ik dicht bij Beinum ben blijven wonen en even over de sluis en ik ben weer even terug in Beinum de mooie groene wijk achter de dijk.
Hartelijke groeten,

Gerdy Oosten-Bloemendal

X