Hoe mooi kan het zijn

voorbeeld wat kan blijven

Hoe het eigenlijk niet moet

Overleg wat zou anders kunnen

Ideeën uitwisselen

Te kiezen opties van mogelijkheden

Overleg wat zou anders kunnen

Ideeën uitwisselen

Conceptplan uitleg 2


Vandaag, 23 maart 2019, is het project “naar Buiten in Beinum” van start gegaan.
In de school de Wetelaar is om 09.30 uur met een kop koffie de ontvangst geweest waarna om 10.00 uur het startsein werd gegeven door Claasje Reinders van Procesmakers. Aanwezigen waren onder ander wethouder Birgit van Veldhuizen en Dhr Bussink van het Waterschap.
De gemeenschap werd ingedeeld in 3 groepen om het beheersbaar te houden en per groep werd op een deel van de wijk ingezoomd.
In de ochtend waren 2 sessies gepland. De 1e sessie was een buitenactiviteit. Maak foto’s van de hotspots (zowel goede als slechte) en verzamel die. De goede kunnen blijven zoals het is en de slechte worden in de plannen opgenomen.
De 2e sessie was het out-of-the-box denken en aangeven wat je wel zou willen in de wijk, op die slechte plaatsen.
Voor beide sessies was ongeveer drie kwartier ingeruimd. De tijd bleek echter tekort te zijn. Tegen 12.15 uur is de uitstekende lunch genoten.
In de middag is de 3e en tevens laatste sessie gehouden. Hier hebben we onze ideeën samengesmeed tot een geheel plan per deelgebied.
Omstreeks 14.30 uur zijn de deelgebieden aan elkaar voorgesteld en uitgelegd.
De wethouder was heel blij met de grote opkomst en de inzet die er getoond is. Om 15.00 uur is de inloop begonnen. Dit was een inloop die redelijk goed bezocht is waarbij de 3 plannen aan de overige bewoners van de wijk is voorgesteld.
Op 17 april 2019 om 19.30 uur zal in de school de Wetelaar het integrale plan aan de bewoners worden gepresenteerd.
Als wijkraad roepen wij u op om dit integrale plan te komen bewonderen.
Wordt vervolgd…;

X